KONTOR, 649 m2

Julius Jaenzons Väg 1, Stockholm

Lokalen är belägen i Laboratoriehuset där all film som spelades in under 1900-talets första hälft framkallades och kopierades.

Lokalen är belägen i Laboratoriehuset där all film som spelades in under 1900-talets första hälft framkallades och kopierades. De ståtliga byggnaderna är av stilen 20-tals klassicism efter arkitekten Ebbe Crones. Minst sagt en historisk byggnad för det svenska kulturlivet! Nu ges en unik möjlighet att få hyra en ljus och modern kontorslokal om 650 kvm i en ny tappning i den Gamla Filmstaden. Lokalen är belägen på plan 2 och 3 och Planlösningen är blandad med både öppna arbetsytor och arbets- och konferensrum av olika storlekar. Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Omgivning
Solna vibrerar av ett dynamiskt och expansivt affärsliv och stadsdelen är känd för sitt goda företagsklimat. I över tio år på rad har Solna legat i toppen på listan över kommuner med bäst företagsklimat i landet. Över 9 500 företag är verksamma här, en siffra som stiger för varje år.

Kommunikationer
E4, E18 och Solnavägen är enkla att nå. Det finns 70 parkeringsplatser i garage och möjlighet till parkering utomhus. Näckrosen t-bana ligger 100 meterbort, och tar dig till Stockholms city på 10 minuter eller till Solna Centrum på 2 minuter. Här finns också flera bussar att välja mellan.

Mer information

  • Lokalarea:649 m2