KONTOR, 530 m2

Björnstigen 85, Solna

Fin lokal i trivsam miljö vid Brunnsviken!

Fastigheten är belägen i en harmonisk miljö nära vattnet och har naturen endast en kort promenad bort. Lobbyn är en kreativ miljö med gemensam reception, gym, café och restaurang som serverar frukost och lunch samt erbjuder catering. Fastigheten består av 5 plan plus entré och har en väl tilltagen takhöjd som ger en känsla av rymd och dessutom ett fantastiskt ljusinsläpp. Här är det lätt att trivas!

Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Omgivning
Bergshamra är beläget mellan Edsviken i norr och Brunnsviken i söder. Den optimala placeringen i närheten av den naturskyddade nationalstadsparken skapar en fristad mitt bland stenstadsbebyggelse och motorvägar.

Kommunikationer
På Björnstigen finns ett brett utbud av kommunikationsmöjligheter. Det är endast ca 10 minuter till den södra uppgången av tunnelbanestationen Bergshamra. Flertalet bussar (503, 508, 509 och 540) stannar precis utanför dörren. Med E4/E18 precis utanför är det även smidigt med bilen till och från fastigheten.

Service
Finns ett flertal restauranger i närheten och i fastigheten som bland annat restaurangen Paradis och Kafé Sjöstugan som ligger precis vid vattnet med utsikt över Brunnsviken. Bergshamra centrum erbjuder lokal service med ett flertal restauranger & caféer, gymanläggning och två större matbutiker. Bostadsstiftelsen genomförde en omfattande renovering av centrumets torg i syfte att skapa en grönskande och levande plats, med specifik fokus på kommersiella hyresgäster. Det finns flera hotell som erbjuder konferenslokaler i närområdet bl.a. The Winery Hotel (endast 11 min promenad) som har en hörsal för upp till 200 personer som störst.

Mer information

  • Lokalarea:530 m2