KONTOR, 466 m2

Sven Hultins plats 5, Göteborg

"A Working Lab" vid Johanneberg Science Park är en del av Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad, Johanneberg Science Park.

Nu kan vi erbjuda ljusa och luftiga kontorslokaler med fönster i tre väderstreck och med tillgång till en härlig terass i söderläge på "A Working Lab" (Sven Hultins plats 5).

Lokalen ligger på plan 5 i en nybyggd fastighet i Chalmers Campusområde och ingår i Johanneberg Science Park. Det är en del av Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad, materialteknik och energiteknik. En plats där näringsliv, samhälle och akademi möts och där några av Sveriges främsta innovationer skapas. Chalmers övriga styrkeområden är hälsa, informations-och kommunikationsteknik, produktion och transport. Den centrala drivkraften är hållbar utveckling i ekonomisk, social och ekologisk bemärkelse. Bättre plats att vara på finns inte om man vill utveckla sin verksamhet inom dessa omåden. Dessutom finns morgondagens arbetskraft, studenterna, på Chalmers.

Här får ni möjlighet att designa er egna lokal då lokalen är att betrakta som råyta. Öppen planlösning är att rekommendera.
Till lokalen finns det även en härlig terass i söderläge.
I syfte att skapa möten och interaktion med övriga aktörer i fastigheten så erbjuds lunch- och pausmöjligheter centralt i fastigheten. Likaså finns det tillgång till 12 st konferensrum i fastigheten som kan hyras per timma när så behövs.
Detta gör att man kan hyra en lokal som är ytterst yteffektiv.
Ni behöver alltså inget eget pausrum med pentry eller konferenslokaler som sällan utnyttjas i den förhyrda lokalen.
Möjlighet till kaffestationer i lokalen finns dock.

I hyran ingår en receptionstjänst i entréplan som tar emot era gäster.
Restaurangen, som även fungerar som lunchrum för personal med egen medhavd lunch, ligger på entréplanet.
Det ingår också cykelgarage med omklädning, dusch och bastu i källaren. Det finns även träningsrum.

Som hyresgäst erhåller man 25% rabatt på konferenslokaler för ca 4-30 pers, "Learnings Lab" för ca 200 pers samt "Klipprummet" för ca 40 pers
Därtill 25% rabatt på Co Working Space för er och era samarbetspartners.

Fastigheten är byggd i trä vilket ger en speciell karaktär.
Byggnaden är miljöklassad som "Miljöbyggnad Guld"
se
https://www.sgbc.se/certifiering/miljobyggnad/vad-ar-miljobyggnad/

Fotografer: Emelie Asplund och Felix Gerlach

Omgivning
Omgivningen består av Chalmers Campus och Johanneberg Science Park.

Kommunikationer
Buss o spårvagnshållplats i nära anslutning

Service
Restauranger finns i fastigheten och i närområdet

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:466 m2
  • Hiss:Hiss finns