KONTOR, 861 m2

Nordstadstorget 3, Göteborg

Korttids- eller långtidskontrakt - 861 kvm + terrass i bästa cityläge tillgänglig enligt överenskommelse

Nyrenoverad och ytterst effektiv lokal som rymmer upp till ca. 80 arbetsplatser.

Här finns möjlighet att ta över hyresavtal eller hyra lokalen i andrahand (befintligt avtal sträcker sig till 2022-03-31, förlängning eller ett direkt avtal med fastighetsägaren kan ev. diskuteras).

Unik möjlighet för ett dynamiskt företag ev. call centrum som söker en expansionsyta eller temporär lokal.
Möjlighet att ta över kontorsinredning.

Mestadels öppen yta plus 6 kontors- eller mötesrum för ca. 6-8 pers, ett konferensrum för ca. 20 personer, serverrum med bra kyla, generös pentry / lounge med möjlighet till större företagssamlingar och WC med dusch.

Tillgång till en härlig terrass där man kan umgås, arbeta eller även spela boule.

Gott om parkering i Nordstans P-hus.

Välkommen på en visning!

Kommunikationer
Närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service
I direkt anslutning till Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum med cirka 30 miljoner människor passerar årligen.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:861 m2
  • Hiss:Hiss finns