KONTOR, 300 m2

Pumpgatan 1, Göteborg

300kvm toppmodernt kontor på Lindholmen

Den mycket representativa kontorslokalen med 300kvm finns på våning 7.

State of the Art projekt Uni3 by Geely erbjuder toppmoderna och inspirerande kontorslokaler i den andra etappen som uppförs på attraktiva Lindholmen.
Hyresgästerna kommer att ha möjlighet att ta del av den höga servicenivå som bl. a. receptionsservice, catering och flexibla konferensmöjligheter. Servicetjänster kommer att kunna skräddarsys tillsammans med en servicepartner som hanterar tjänster inom hela campus.

En härlig stor gemensam terrass kommer att vara tillgänglig för hyresgäster på våning 7.

Omgivning
Komplexet, bestående av fem byggnader, kommer att bli ett öppet campus med multifunktionella byggnader. Förutom kontor kommer det finnas en kombination av restauranger, hotell och caféer och lokaler för konferens och evenemang, allt i en modern och motiverande arbetsmiljö.

Kommunikationer
Mycket goda kollektivtrafikkopplingar - Nordstan och Nils Ericsons terminalen kan nås om bara ca. 6 minuter med bus. Det nya planerade färjeläget i anslutning till campusområdet gör möjligheterna ännu bättre.

Service
Stor publikyta med ca. 1500kvm på bottenplan kommer att kunna nyttjas av hyresgäster i hela området. En större restaurang med ca 600 sittplatser som erbjuder frukost, lunch, middag samt catering kommer att återfinnas och driftas av Compass Group. I den första etappen som öppnade upp i början av januari 2020, har Da Matteo öppnat ett café och Gansu Köket en take-away restaurang som erbjuder autentisk kinesisk mat.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:300 m2