KONTOR, 250 m2

Kråketorpsgatan 32, Mölndal

Härlig och luftig kontorslokal i markplan med fantastiskt skyltläge

Nu kan vi erbjuda en ljus och luftig kontorslokal på ca 250 kvm i markplan på Kråketorpsgatan 32 i Åbro. Fastigheten kommer att delas upp i två lokaler.
Lokalen innehåller 7 stora kontorsrum och en öppen yta för lunch eller showroom. Det finns även ett förråd på ca 31 kvm med egen entre utifrån. Lokalen kommer att kompletteras med ett kök som utformas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Service
Lunchrestauranger finns i området

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:250 m2