86 m2

Solhöjdsgatan 21, Malmö

Våren 2022 finns det möjlighet att flytta in i nyproducerad och fräsch lokal om 86 kvm på markplan i häftiga Varvsstaden.

Under våren 2022 finns möjlighet att hyra en lokal på markplan om 86 kvm i ett nyproducerat bostadshus. Här kan ni ha kontor, showroom eller annan verksamhet som passar området. Adressen blir Solhöjdsgatan 21-23.

Varvsstaden är under stor förvandling och kommer bli den naturliga länken mellan Västra Hamnen och Malmö City. Här kommer bevarad arkitektur samspela med ny bebyggelse bestående av kontor, bostäder, kultur och utbildning.

Omgivning
I Varvsstaden kommer det byggas många nya bostäder. Alla utvecklas med människan i centrum och med ett stort fokus på hållbarhet. Varvsstaden är en stadsdel under stor förvandling. Här kommer varvets bevarade arkitektur blandas med ny bebyggelse bestående av bostäder, kontor, kultur och utbildning.

Kommunikationer
Flera busslinjer kommer trafikera området. Det byggs just nu en bro som förbinder busstrafiken från Varvsstaden mot city och Malmö C.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:86 m2