KONTOR, 16 500 m2

Designvägen 2, Mölnlycke

En byggnad med exklusiva kontorsytor, lager- och produktionsytor samt garage. På översta plan finner du en relaxavdelning för rekreation.

Om ni vill profilera ert företag så finns det nu möjlighet att hyra en helt fantastisk fastighet.
Hela byggnaden är ca 16 500 kvm, inkl alla invändiga ytor.

På entréplanet finns en elegant och modern reception, "touch-down"-platser med kaffestation för gäster, externa mötesrum och en gallerigång med möjlighet till utställning e likn

Kontoret på ca 6000 kvm är toppmodernt med många detaljer som ger mervärde för ert företag. Kontoret nominerades 2020 till "snyggaste kontoret".
Lokalerna bör ses på plats.

De öppna arbetsytorna avdelas av en stor mängd interna mötesrum, samtalsrum och telefonrum. I direkt anslutning till kontorsarbetsplatserna ligger pausrummet i två plan. Pausrummet fungerar såväl till lunch- och kaffepaus som till informella möten och en plats att samla hela företaget.

Här finns tillgång till flera soliga terrasser, en relaxavdelning med stor bastu och mäktig utsikt samt en härlig loungeyta med braskamin.

Alla ytskikt håller hög klass och det finns många detaljer som ger mervärde till ert företag.

I fastigheten finns det även 2 st hallar för produktion eller lager.
Den ena hallen, med fri takhöjd ca 9 m, är drygt 1300 kvm och den andra hallen, med fri takhöjd ca 6 m, är drygt 3500 kvm. Tillgänglighet till hallarna sker via 3 st portar med kaj samt 3 st markportar.

Förutom ett garage med nästan 100 platser så finns det gott om utvändiga p-platser för personal och besökare.

Den befintliga hyresgästen förhyr hela fastigheten och önskar hyra ut hela fastigheten till en extern hyresgäst. Det finns även möjlighet att hyra endast hallarna med tillhörande kontor och omklädningsrum mm. Separata annonser finns för detta.
Tillträde efter överenskommelse dock tidigast 2023.

Välkommen att kontakta CBRE för mer information om denna lokal samt en överblick över vad det finns för utbud på marknaden inom Ert sökområde! Allt ligger inte ute på nätet.

CBRE är en världsledande fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Omgivning
Fastigheten ligger i nära anslutning till Mölnlyckemotet på RV 40 i det expansiva Mölnlycke Företagspark.

Kommunikationer
Busshållplats finns i nära anslutning till fastigheten

Service
Lunchrestauranger finns i närområdet.

Mer information

  • Lokalarea:16 500 m2
  • Hiss:Hiss finns
  • Internet:Finns