BUTIK, 1 064 m2

Tagenevägen 55, Hisings Kärra

Utmärkt butiksläge vid korsningen Tagenevägen/Nortagenevägen. Fastigheten ligger mindre än 400 meter från Kärramotet vid E6 där det passerar ca 60 000 bilar per dygn.

Byggnadens stomme, tak och bottenplatta är i fint skick men fastighetsägaren önskar att rusta upp byggnadens fasad, skyltning, entré samt invändiga ytor. Allting enligt nya hyregästens önskemål.

Lokalen blir vakant från och med Juli 2022.

Hyresvärdens önskan är att skriva ett längre hyresavtal med en stabil hyresgäst samt är även villig att riva byggnaden för att bygga helt nytt enligt hyresgästens önskemål.

Precis norr om fastigheten ligger Kärra bostadsområde där det bor ca 10 500 människor.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:1 064 m2