KONTOR, 251 m2

Greta Garbos väg 13, Solna

Välkommen till en modern lokal i den historiska Gamla Filmstaden med egen terrass

Lokalen är belägen i Gamla Filmstaden som byggdes under 1920-talet. Här har över 400 filmer spelats in och däribland många svenska klassiker och kända verk av regissören Ingmar Bergman. De ståtliga byggnaderna är av stilen 20-tals klassicism efter arkitekten Ebbe Crones. Minst sagt en historisk byggnad för det svenska kulturlivet!

Nu ges en unik möjlighet att få hyra en ljus och modern lokal om 766 kvm i en ny tappning i den Gamla Filmstaden. Ungefär hälften av ytan utförs av en kontorsyta och den andra hälften av butiks-/showroomsyta. Lokalen har stora fönster som släpper in ett behagligt dagsljus och utsikt över den lummiga innergården som omger lokalen. Planlösningen i kontorsdelen är blandad med både öppna arbetsytor och arbets- och konferensrum av olika storlekar. Stora glaspartier istället för väggar ger en känsla av rymd i lokalen och samtidigt isolerar ljudet för att kunna behålla arbetsro. För butiksdelen finns även där stora fönster från med god syn från gatan över produkterna som visas. En optimalt placerad lokal med butiksytan mot gatan och kontorsdelen mot innergården med två separata entréer för respektive del.

Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Omgivning
Strategiskt beläget med ett brett utbud av service och smidiga kommunikationer. Gamla Filmstaden består av flera byggnader, bland annat Laboratoriehuset med Universals logga och Regissörsvillan. Byggnaderna och innergården bildar en egen liten fristad mitt i Solna. I närmiljön finns både natursköna Råstasjön, händelsefulla Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Kommunikationer
Centralt beläget i Solna ligger Gamla Filmstaden med tunnelbanan Näckrosen precis utanför de stilfulla byggnaderna. Från Näckrosen tar det endast 11 minuter att ta sig med tunnelbanans blåa linje till T-centralen. Vid T-centralen står både flygbussar och Arlanda Express redo för att ta dig smidigt vidare till Arlanda för era affärsresor. Med buss 515 (Odenplan – Sundbybergs station) och 156 (Danderyds Sjukhus – Solna Strand) går även snabba förbindelser till pendeltåg i Sundbyberg och Odenplan. Från byggnaden tar det bara 5 minuter med bil tills man når E4:an och mindre en kvart till Bromma flygplats. En fin cykelväg längs allén på Råsundavägen ska inte heller glömmas bort!

Service
Området erbjuder mängder av servicemöjligheter. I själva Filmstaden finns en egen restaurang som erbjuder smakliga luncher i en avkopplande miljö. I området finns ett flertal andra restauranger, mattaffär, träningsanläggningar, apotek med mera.

Mer information

  • Lokalarea:251 m2