KONTOR, 270 m2

Baltzarsgatan 25, Malmö

Kontor med effektiv planlösning

En välplanerade kontorslokal om 270 kvm i mitt i centrala Malmö. Lokalen erbjuder fina ytskikt med grå textilmatta i mötesrummen och loungeytorna, övriga delar av lokalen har parkettgolv. Lokalen består av tt rymligt kök, två WC ssamt ett HWC. Utöver detta finns ett stort rum som man kan dela av med en vikbar vägg för att nyttja ytan på bästa sätt.

Omgivning
I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer
Någon minuts promenad bort finner man Malmö Centralstation som har både buss och tågförbindelser som tar er runt i Malmö och ut i hela regionen.

Service
Fastighetens centrala läget ger närhet till allt i Malmös stadskärna så som shoppingkvarter, köpcentret Hansa-gallerian som erbjuder ettt utbud av butiker och kaffeér. Längs hela Malmös gågatan finns det också ett stort utbud av olika restauranger.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:270 m2