KONTOR, 770 - 800 m2

Baltzarsgatan 25, Malmö

Rumsindelat kontor med genomgående planlösning

En rumsindelad genomgående kontorslokal om 770-800 kvm i centrala Malmö. Här har man som hyresgäst möjlighet att få vara med och anpassa utformningen av lokalen efter er verkamhets behov och önskemål.

Omgivning
I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer
Någon minuts promenad bort finner man Malmö Centralstation som har både buss och tågförbindelser som tar er runt i Malmö och ut i hela regionen.

Service
Fastighetens centrala läget ger närhet till allt i Malmös stadskärna så som shoppingkvarter, köpcentret Hansa-gallerian som erbjuder ettt utbud av butiker och kaffeér. Längs hela Malmös gågatan finns det också ett stort utbud av olika restauranger.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:770 - 800 m2