KONTOR, 280 m2

Sundbybergsvägen 1, Solna

Välkommen till Solna Access, en fullservicefastighet med välkomnande reception, restaurang, café, konferensanläggning, gym samt mycket mer!

Välkommen till Solna Access, en fullservicefastighet med välkomnande reception, restaurang, café, konferensanläggning, gym samt mycket mer!

Har du behov av att tillträda din nya lokal snabbt finns här möjligheten. Högt upp i huset med fint ljusinsläpp och bra planlösning.

Kommunikationer
Solna Access ligger i anslutning till såväl E4 som E20. Dess läge innebär utmärkta pendlingsmöjligheter med bil till bl.a. innerstaden på ungefär 8-10 minuter under normaltrafik, och till Arlanda på cirka 30 minuter. Utöver det har fastigheten parkeringsmöjligheter för de anställda på dess stora utomhusparking till förmånliga priser. Fastigheten har även ett brett utbud av kollektivtrafik på grund av dess närhet till knytpunkten Solna Centrum. Detta innebär, busslinjer till bl.a. City, blåa tunnelbanan, tvärbanan, och pendeltåg! Buss: Linje 67, 506, 507 samt 508. Tunnelbana: Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum. Tvärbana: Trafikeras Solna station-Sickla. Pendeltåg: Närmsta pendeltågsstation är Solna station.

Service
Solna centrum ligger en promenad bort och erbjuder ett brett utbud med butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. I centrumet hittar du även ett Systembolag samt två matbutiker.

Mer information

  • Lokalarea:280 m2
  • Hiss:Hiss finns