KONTOR, 349 m2

Lorensbergsgatan 19, Göteborg

Ljust kontor med en öppen planlösning, stora glaspartier och terass på innergården

Nu finns det möjlighet att hyra ett nybyggt kontor med karaktär. Här erbjuds du en ljus, genomgående lokal med stora glaspartier mot Lorensbergsgatan och in mot en härlig terass till vilken ni får en direktaccess.
Lokalen har en öppen planlösning med ett antal mindre samtalsrum/telefonrum samt ett större konferensrum med ca 10 platser. Det finns 3 toaletter varav en med dusch samt cykelförråd i källaren.

Lokalen är tillgänglig relativt omgående som resultat av en företagssammanslagning.
Här blir det aktuellt med en andrahandsuthyrning eller överlåtelse av hyreskontraktet i samråd med fastighetsägaren.

I området finns all tänkbar service som restauranger, cafeer, barer, butiker, banker och läkare/tandläkare mm. Även kulturutbudet är stort med närhet till bl a bl a Stadsbiblioteket, Konstmuseet, Stadsteatern, och Konserthuset.
Scandinavium och Ullevi är också inom gångavstånd.

Hela området är lättillgängligt med kollektivtrafik runt hörnet.
Det finns också goda parkeringsmöjligheter på såväl Heden, Lorensbergs p-hus och gatuparkering.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:349 m2
  • Hiss:Hiss finns