KONTOR, 753 m2

Krusegränd 42B, Malmö

Rymliga kontorslokaler på bra läge

Fräscht och modernt renoverat kontor om 753 kvm. Lokalen består av en blandad pålanlösning med enskilda kontorsrum, ochn ytor för öppet landskap. Ljust och härligt med ljusinsläpp från två olika håll. I Direkt anslutning till lokalen finns dete parkeringsmöjligheter för de som pendlar med bil. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till lokalen. Fastigheten är belägen på ett smidigt läge, där yttre- och inre ringvägen nås på bara en minut, samtidigt som det finns en närhet till centrala Malmö.

Kommunikationer
Fastigheten ligger endast en minuts från yttre- och inre ringvägen och har bussförbindelser endast någon minuts promenad bort.

Service
I området finns det gott omlunchmöjligheter och i närheten finns Entré, där det finns ett stort erviceutbud i form av blandannat matbutiker och restauranger.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:753 m2