LAGER, 457 m2

Kamaxelgatan 2, Malmö

Lagerlokal i Toftanäs

Denna lagerlokal är 457 kvm och är belägen i Toftanäs. Lokalns läge gör det snabbt och smidigt att ta sig tu på ringvägarna. Lokalen har en takhöjd på 3 meter och inlastningsport som är 3 meter hög och 4 meter bred.

Omgivning
Lokalen är belägen så att man snabbt och smidigt kan ta sig ut på ringvägen och ligger omringad av många väletablerade företag.

Kommunikationer
Lokalen ligger placerad så att man snabbt och smidigt kan ta sig ut på yttre Ringvägen och in mot Malmö. Det finns även bssförbindelser in till Malmö Centralstation som har både buss- och tågförbindelser som tar dig ut i hela regionen.

Service
Lokalens placering erbjuder närhet till blandannat ICA Maxi, butiker och ett par minuter bort finns Stora Bernstorp som har ett stort utbud av butiker.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:457 m2