BUTIK, 1 760 m2

Vannhögsgatan 3, Trelleborg

Lokal om 1760kvm på bra läge i Trelleborg

Nu finns denna denna kontors- eller butikslokal om 1750 kvm tillgänglig i Trelleborg. Lokalen består av blandad planlösning med enskilda mötesrum men största delen av öppen planlösning. Lokalen är lämplig för butik, kontor eller utbildningsverksamhet och har stora fönster med bra skyltläge. Strax intill fastigheten finns det gott om parkeringsmöjligheter.

Omgivning
Omkring fastigheten finns det blandad verksamhet som består både av kontor och industri. Med närhet till Centrum har man tillgång till diverse service i form av restaruanger, matbutiker och butiker.

Kommunikationer
I närheten av fastigheten finns det bussförbindelser som tar dig till Trelleborgs Centralstation. För bilpendlaren finns det även närhet till E6an.

Service
I närområdet finns har man tillgång till diverse service i form av matbutiker, restauranger och butiker.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:1 760 m2